A Halasi Városgazda Beruházó, Szolgáltató és Vagyonkezelő Zrt. 2007.07.01-én jött létre. ( 2008.03.03. napjától a TÖV Önkormányzati Vagyonkezelő Kft. jogutódja )100%-ban Kiskunhalas Város Önkormányzatának tulajdonában lévő gazdasági társaság.

 

1

 

A cég székhelye: 6400 Kiskunhalas Bem u. 1. / egyben a központi ügyintézés helye
Telephelye: 6400 Kiskunhalas Majsai út 25..

A cég vezetője a vezérigazgató. Ezt a tisztséget 2011.06.01-i kinevezése óta Molnár Ferenc tölti be. A Zrt. felügyeletét 3 tagú Felügyelő Bizottság látja el.

A társaság vezető munkatársai:

  • Molnár Ferenc - vezérigazgató

 

A Felügyelő Bizottság tagjai:

  • Dr. Skribanek Zoltán - FEB elnök
  • Gyöngyi László - FEB tag
  • Szűcs Csaba - FEB tag

 

A Halasi Városgazda Zrt. folyamatosan biztosítja a város mindennapi életéhez szükséges feltételeket. Alapvető feladata a város Önkormányzatának stratégiai céljaival összhangban Kiskunhalas otthonossá, élhetővé, szerethetővé tétele. Ehhez igazodva végzi napi tevékenységét. A cég a legszükségesebb szakirányú eszköz és munkaerő bázissal rendelkezik, kapacitását szükség szerint alvállalkozók bevonásával bővíti. A város igényeinek megfelelően – fontosságuk sorrendjében végzi napi munkáját. A Zrt. tevékenysége láthatóan sokrétű. Ide tartozik a Távhő szolgáltatás, a Vagyongazdálkodás, és a Városüzemeltetés.

A Zrt. a rábízott feladatokat a legjobb tudása szerint végzi .Azonban munkája csak akkor lehet eredményes, ha a város lakossága is segíti azt.

A Zrt. köszönetet mond minden jó szándékú, előremutató észrevételért, mert meggyőződése, hogy csak a lakossággal együtt lehet sikeres.

A Halasi Városgazda Zrt. 100%os tulajdonában lévő gazdasági társaság a Halasthermál Fürdő és Idegenforgalmi Kft.

Cím: 6400 Kiskunhalas, Nagy-Szeder István u. 1.
További információ:  www.halasthermal.hu